Scheren zoals vroeger !

Muhle Safety Razor

Mannen verzorgen zich graag goed en dat is te merken aan het aantal verzorgingsproducten, scheercrème's, lotions, aftershaves enz. die er op de markt zijn.

Het product bij uitstek is de Muhle Safety Razor, een scheermes die je een scheer ervaring geeft dat je van geen enkel ander scheermesje of scheerapparaat krijgt.

Muhle is een Duits bedrijf dat sinds 1945 scheerproducten en accessoires ontwerpt en produceert.

Het bedrijf staat bekend om hun producten van hoge kwaliteit waardoor de Muhle Safety Razor razend populair is.

Alle modellen zijn afgewerkt in hoogwaardig chrome en deze kwaliteit stralen ze ook uit. Het gebruikte materiaal is volledig roest en corrosie vrij waardoor ze ook een leven lang meegaan.

Het mesje is erg eenvoudig te veranderen door simpelweg het bovenste gedeelte los te schroeven van de steel, eens vervangen en terug vast geschroefd zit het mes zelf ook helemaal goed vast in tegenstelling tot heel wat andere merken.

De steel heeft een mooie gravure die er niet alleen goed uitziet maar het geheel ook een goeie grip geeft zodat het scheermes ten alle tijden goed in de hand ligt. Dit zijn zeker geen goedkope scheermesjes maar wanneer je dit scheermes vast neemt en het scheer resultaat ontdekt zal je zien dat het zijn prijs meer dan waard is.

- Pluspunten van de Muhle Safety Razor :

+ Goed grip

+ Makkelijk om het mesje te veranderen

+ Hoge Kwaliteit / Lange levensduur

+ Perfecte gewicht

+ Zeer goed resultaat, geen irritatie 

 Kostprijs 34 € 

www.gentlemen-online.be/95-gentlemen-shaving/21-scheeraccessoires/